Wielerkleding

Het wielercafé heeft een eigen wielerkleding. De lijn ‘Achterhoek’ is overwegend groen, volgens het ontwerp van de Achterhoek-vlag. De lijn ‘Parijs is nog ver’ is overwegend geel en volgt het logo van het Doetinchemse wielercafé.
Sinds mei 2020 voeren we ook de stijlvolle kleding van Flash Italia Cycling (van dezelfde producen, dus dezelfde kwaliteit). Kijk  even op onze Flash Italia-pagina.

Broek en shirt

Van beide is een shirt en een broek beschikbaar. En van beide is het shirt met korte mouw en is de broek een short met bretels. De productie is in handen van Duell Sports die de fabricage uitvoert in Italië. Dat zie je in de stijlvolle snit en de hoogwaardige kwaliteit. Kwaliteit die je gewoon blijft zien ook na vele wasbeurten. 

Gemak en comfort

De stof van het shirt voelt als een tweede huid. Je krijgt het niet snel te warm door ademende panelen onder de armen. Het shirt sluit heerlijk aan en kruipt niet op. Ook de broek heeft grippers die zelfs na een dag fietsen hebben bewezen nog niet knellen. De zeem in de broek is ook van topkwaliteit. Getest vanaf de eerste kilometer tot de laatste biedt het optimale gemak en comfort.

Achterhoek-vlag

De Achterhoeklijn is door ontwerpster Jeannette Hekman ontworpen, natuurlijk volgens het ontwerp van de Achterhoekse vlag. Het lijkt warempel wel of je in een Achterhoekse vlag rondfietst. Het donkergroen van de bossen, het lichtere groen van de velden die worden doorsneden door de kronkelende (lichtgele) wegen, omzoomd door het lichtgroen van laanbomen. Het coulisselandschap als een tweede huid om je schouders en je billen.

achterhoek, shirt, wielrennen, doetinchem, wielerkledingwielerkleding, short, achterhoek

Wil jij de trots op de Achterhoek laten zien? In andere delen van Nederland? Of in het buitenland? Dan is Achterhoek-wielerkleding een geweldige manier: show don’t tell.

Parijs-is-nog-ver

De Parijs-is-nog-ver-lijn is overwegend geel, de kleur van het logo van het Doetinchemse wielercafé. De zwarte zomen en rugzakjes zorgen voor een strak contrast. Moderne retro fietskleding, dat is het beeld. De hoge kwaliteit laat zich voelen in een optimaal draagcomfort, stijlvolle uitstraling en maximale duurzaamheid, ook na vele wasbeurten.

wielerkleding, wielershirt, doetinchem, parijs-is-nog-verwielerkleding, short, broek, parijs-is-nog-ver

Wil jij ook modern-retro op de fiets toeren of racen? Dan is het Parijs-is-nog-ver-tenue jouw manier van bescheiden opvallen.

 

Wat is je maat?

Ga hier naar de maattabel van Duell Sport. Voor mannen en vrouwen tref je aparte tabellen. Houd rekening met ‘Italiaanse maten’. Italianen zijn gemiddeld iets kleiner. Kies bij twijfel dus een maatje groter.

Wielerkleding bestellen

Verzeker je voor 140 euro van het gehele Achterhoek-tenue. Het Achterhoek-shirt of -broek apart kost 75 euro.
Voor 120 euro fiets je in het Parijs-is-nog-ver-tenue. Dit shirt of broek apart kost 65 euro.
Er is een beperkte voorraad wielerkleding. Als jouw maat niet op beschikbaar is moet je rekening houden met 8 weken levertijd én tevens dat een bestelling pas per 10 eenheden kan worden uitgevoerd. 

Hier ga je naar de bestelpagina. Betalen kun je na een bericht van ons.