voorspelling, etappe, tour de france

Voorspelling van de etappe van de dag

1 juli 2019

De Tour de France leek zo saai te worden. De Tour de Bardet werd al gezegd. Maar nu lijkt de Franse hoop niet de topvorm te hebben en loopt het aantal kanshebbers alleen maar op. Ondanks het wegvallen van Froome en Dumoulin. En voor de Nederlandse fans kan er waarschijnlijk ook volop worden gejuicht tijdens de sprint. Iedere dag is het spannend.

Drama en heroïek

Het parcours belooft eenzelfde spektakel te worden als de Giro van 2018. Als nel verschillen en in de eerste week al een serieuze klim-etappe. Drama en heroïek zullen tussen Brussel en Parijs volop te zien zijn.

Samen met de mobiele fietsenmakerRoy’s Bike Service organiseren we een dagelijks Tour-de-Francespel. De voorspelling van de dag waardoor jij zelf ook iedere dag de Tour een beetje meefietst. Voorspel en win, dagelijks is er prijs.

Voorspelling

Iedere dag is er een vraag naar de voorspelling van de etappe. Niet iedere dag wordt gevraagd naar de winnaar van de etappe. Voor de afwisseling vragen we soms naar de eerste beklimmer van een bepaalde col of wie de beste Nederlander gaat worden.

Dagelijks prijs

Iedere dag is er ook een andere prijs zoals koffie met appeltaart, bier, bidons, reparatiesetjes, binnenbandjes, fietsbellen, koerspetjes, T-shirts. Deelname is gratis.

Houd Facebook of website in de gaten. Je kunt voor de vraag van de dag ook even bij het wielercafé kijken aan de Spinbaan 21c in Doetinchem.

Antwoorden

Antwoorden kunnen via Facebook gepost worden of gemaild. Je kunt ook gezellig in het wielercafé het antwoord afgeven. Doe dat wel voordat de etappe van start gaat (meestal ongeveer 13.00 uur).« Terug naar nieuws