prairierock, achterhoek, popmuziek

Verschroeiende prairierock uut Hengel

7 november 2021

Patrick en Mark zijn The Dudes of Hengel. Ze begonnen met lekkere covers van country-getinte rock maar ze hebben zich ontwikkeld met eigen nummers. Ook hun eigen werk ademt de warme geur van droog gras. De prairierock is in het wielercafé te beluisteren tijdens de Dag van de Achterhoekse Popmuziek.

Prairierock

The Dudes spelen tegenwoordig ook op grotere podia. Maar op de kleinere podia, zoals nu tijdens de DAP21, kunnen ze helemaal los in hun passie. Countrymuziek is hun stiel maar ze hangen aangenaam tegen de rock’n’roll aan. Met hun aanstekelijke prairierock krijgen ze juist de kleine zaaltjes lekker aan de gang.
In verband met de corona-maatregelen speelt het duo uit Hengelo  om 16.00 uur. Ze spelen ongeveer anderhalf uur.

Meezing-rock

Door de corona-maatregelen heeft Explicit Content besloten niet te spelen. Helaas dus geen memory lane langs herkenbare hits en meezingers. Anneliese Brussaard is de zangeres van de band uit Olburgen. Met haar zwierige stijl krijgt ze sfeer in het café. En daar houden we van.

Gratis entree

De entree is gratis en het bier is niet duurder, maar je moet wel een coronabewijs tonen. Op 13 november is voor de Achterhoekse popmuziek het café de hele dag (tot 19.00 uur) open.« Terug naar nieuws