Kruiswijk, tour de france, tourpool 2020, tourspel

Tourpool 2020, leef mee via het wielercafé

8 augustus 2020

Doe mee met een Tourpool 2020 van het wielercafé ‘Parijs is nog ver’. Er is ‘Tourploeg’, die is gratis, en Scorito, waarvoor je moet betalen. Aanmelden uiterlijk zaterdag 29 augustus voor 12 uur. Maar je kunt ook dagelijks meedoen. Ook dat is gratis.

Dagelijkse tourpool

Tijdens de Tour de France (van 28 augustus tot en met 20 september) kun je voor 13 uur jouw dagfavoriet invullen. Klassiek, op een bord: je naam en de winnaar. Gratis en voor de eer.

Tourploeg is gratis

De subpool bij ‘Tourploeg’ is gratis. Je vult de 12 namen in van de renners die het volgens jou gaan doen tijdens de komende Tour de France. Dat doe je via de subpool van de website van Tourploeg.

Scorito is dynamisch

Je kunt ook meedoen met Scorito, daar heeft het wielercafé een eigen subpool. Daarvoor moet je je aanmelden en een klein bedrag betalen, 3,99 euro voor alleen de Tour de France of 10,99 euro als je ook aan andere spellen (Giro, Vuelta en klassiekers, voetbal en meer) wilt meedoen.
Je vult een ploeg in van 20 renners, binnen een bepaald budget. Van die ploeg laat je voor iedere etappe 10 renners meedoen, die de punten voor je halen. Als je snel klaar wilt zijn vul dat allemaal van te voren in. Wil je scherp koersen dan vul je elke dag opnieuw in.

Tips voor Tourpool 2020

Op zowel Tourploeg.nl als Scorito staan tips om met verstand van zaken mee te kunnen doen. Mijn eerste tip: niet moeilijk doen, begin met de usual suspects (zoals Bernal, Sagan, Roglic) en ga daarna gek doen. En de tweede: vul nu al vast lijstje in. In de laatste week kun je nog rustig de kneuzen eruit halen en de pareltjes toevoegen.

 



« Terug naar nieuws