Spinning tussen de helden

22 januari 2018

Zaterdag 3 februari kun je spinnen voor het ‘dubbele goede doel’. In het Wielercafé staan 11 spinning-bikes klaar voor de spinning-marathon waar jij je kunt voorbereiden op het komende fietsseizoen. En tevens trap je euro’s bij elkaar voor Kanjers voor Kanjers.

Kanjers voor Kanjers

Kanjers voor Kanjers is een Achterhoekse stichting die kinderen, die niet of nauwelijks kunnen bewegen, de beleving van sport laat ervaren. Een mooi goed doel waarvoor je best wel een uurtje in het zweet wilt fietsen. Maar je eigen conditie is een doel dat ook goed genoeg is.

Deelname bedraagt 10,00 euro voor een vol uur spinning. Je mag ook twee uur fietsen. Dan betaal je twee keer die bijdrage.
De organisatie is geheel in handen van vrijwilligers. De spinning bikes worden ter beschikking gesteld door sportschool ‘Snel weer fit’ van René Veldhorst, bijna de buurman van het Wielercafé Doetinchem.

Inspiratie van de helden

Het begin van het seizoen is niet voor iedereen even gemakkelijk. De feestdagen hebben ons goed gedaan. En aan sporten hebben we vaak net iets te weinig gedaan. De spinning marathon van 3 februari is voor jou een zachte overgang. Binnen in de huiselijke omgeving van het wielercafé. En terwijl je op gang komt laat je je inspireren door de helden van nu en vroeger waarvan de shirts aan de muur hangen.

Na afloop spreek je samen je prestatie door en is er tijd om plannen te smeden voor een mooi fietsseizoen. Onder het genot van een gezond Fritz-drankje of toch een biertje.

Aanmelden voor spinning-marathon

Doe mee en lever jouw aandeel in deze spinning-marathon. Meld je aan en doe dat snel zodat je jouw optimale uurtje kunt krijgen. Stuur een mail naar spinningmarathonkvk@gmail.com.
Geef daarin aan welk van de volgende uren je wilt deelnemen.

1ste uur van 18.30 – 19.30
2de uur van 19.30 – 20.30
3de uur van 20.30 – 21.30
4de uur van 21.30 – 22.30

De inloop is vanaf 18.00 uur« Terug naar nieuws