popronde

Popronde: Spinbaan wordt wall of sound

14 oktober 2021

We mogen weer bandjes kiek’n. En dansen. Wat heerlijk. De Popronde staat voor nieuwe muziek van jonge artiesten uit Nederland. Spetterende energie dus. Die nieuwe energie raast op 22 oktober door Doetinchem.

Popronde: nieuwe muziek, nieuwe energie

Jij kunt de hele avond de nieuwe energie opzuigen. Van artiesten die popelen om weer los te gaan. De ideale mix voor een heerlijke avond
Aan de Spinbaan kun je die avond hoppen van het ene nieuwe bandje naar het andere frisse geluid. Met het nieuwe Streeckgenoot maakt het Wielercafé aan de de Spinbaan een muziekmekka: the wall of sound van Doetinchem.

Spinbaan, the wall of sound

Voor het totale programma snuffel je even op de website van de Popronde.
Maar je kunt ook voor zeker gaan: koop je entreebewijs (voor slechts 5 euro) en struin op de Spinbaan, the Wall of sound, van de ene verrassing naar de andere.

Wat brengen KEES en MINKA?

Als het de Popronde is weet je zeker dat het goed is. Maar het kan verkeren. En het is altijd fijn om te weten wat je ongeveer gaat meemaken.
KEES heeft een fijne onbevangenheid. Maar ze is zeker niet naïef. Haar muziek toont haar kracht door de twijfel uit te spreken. Met een innemende lach.
En MINKA is een artieste die je overspoelt met tintelende electro-pop met een rock’n’roll-twist. Lees hier verder.« Terug naar nieuws