Pakje versturen vanuit het wielercafé

6 februari 2021

Het wielercafé is ook pakketservice voor Homerr. Als je via Vinted koopt en verkoopt ben je Homerr wel tegengekomen. Het is immers de goedkoopste verzender. Maar je kunt via Homerr ook je eigen pakje versturen. Wil je weten hoe? Hieronder vind je alle antwoorden.

Hoe goedkoop?

De goedkoopste? Jazeker, het tarief voor een klein pakje is 3,50 euro, voor wat grotere dozen 4,25 euro. Bekijk het hier zelf.
Het gewicht maakt niet uit. De maximale grootte wordt beperkt door de postzak waar het pakket in wordt vervoerd. Maar met 80x35x35cm verstuur je al een beste vracht voor 4,25 euro.

Welke pakjes?

Je kunt alles versturen. Maar je moet zelf zorgen voor een goede verpakking. Als je je product makkelijk beschadigt of als je het in een iets te groot doosje stopt kun je het opvullen. Gebruik gewoon kranten of mooi bubbeltjesplastic. Kleding gaat ook prima in een plastic zak. Als je het goed dichtplakt is dat prima. We zijn erg voor hergebruik van materiaal.

Waarom is het zo goedkoop?

Homerr streeft actief een beperking van CO2-uitstoot na. Daarom vinden we hergebruik zo goed. Maar we maken ook gebruik van koeriers die ruimte hebben in hun wagens. Geen extra ritjes dus geen nodeloos veel verkeer in woonwijken. En je frustreert niet je buren met wéér een pakje omdat jij niet thuis was. Je haalt gewoon het pakje zelf op. Met de fiets of als je toch bij het wielercafé langskomt.

Minder belastend voor het milieu

Doordat Homerr de gaatjes in de logistiek opvult duurt de bezorging iets langer. Hou bij Homerr rekening met 5 tot 8 werkdagen. Maar per pakje bespaar je 79% CO2-uitstoot.
En de afwikkeling gaat ook zonder papier. Je toont de QR-code die je in de mail hebt ontvangen. Die wordt in het wielercafé  van je telefoon gescand. Klaar ben je.

Pakje versturen met Track & Trace

Nadat je pakje gescand is ben je het niet kwijt: via de mail ontvang je berichten over de voortgang van je pakje. Met deze track-and-trace ben je in ieder geval optimaal op de hoogte van de voortgang 

Kinderziektes voorbij

In de eerste jaren kende Homerr als idealistische starter kindersziektes. Sinds 2020 is het systeem echter strak geautomatiseerd. De recensies zijn daardoor ook flink positiever.

Enige in Doetinchem

Het wielercafé is de enige locatie in Doetinchem waar Homerr actief is. Het wielercafé, ‘Parijs is nog ver’ ligt aan de rand van het centrum, aan de Spinbaan 21c. De bereikbaarheid is goed, je parkeert voor de deur. En omdat je zo snel klaar bent hoef je je geen zorgen te maken over parkeergeld.

Verzend pakket


« Terug naar nieuws