Openingstijden tijdens de Tour

29 juni 2023

Tijdens de Tour de France is het café Parijs is nog Ver zo veel mogelijk open. De openingstijden zijn opgerekt.

Garantie op spektakel

Bijna elke dag is er koers in Frankrijk. En waarschijnlijk is het ook elke dag spektakel. Wat wil je met renners als Van der Poel, Van Aert, Alaphilippe, Pidcock, Girmay en Pogacar. Strijd op pittige heuvels, waaiers op vlak terrein, steile beklimmingen en razende afdalingen. En nog een enkele spannende massasprint. Dat wil je natuurlijk meemaken en het liefst in goed (deskundig) gezelschap.

Wie wint de etappe?

Iedere etappe is weer anders, met een eigen dynamiek. De kenners weten natuurlijk bij voorbaat al welke topper of dark horse gaat winnen. Maar als het ‘arrivee’ is bereikt blijkt een aap die met een dartpijltje op de deelnemerslijst gooide de winnaar. En zo hoort het. De koers is niet te voorspellen.

Openingstijden verruimd

Om deze 110e Tour de France optimaal te kunnen beleven hebben we de openingstijden verruimd. Iedere middag kun je de Tour kijken. Iedere dag behalve de eerste maandag, 3 juli. Dan is het café gesloten. Op de andere dagen dat er gereden wordt ben je vanaf 14 uur welkom. En van vrijdag t/m zondag natuurlijk de hele dag.

We beginnen goed: op 1 juli een speciale start van de Tour.« Terug naar nieuws