Oliebollen, kanjers van kanjers

29 december 2017

Zaterdag voor oudjaarsdag verkoop een viertal fietsers van de wielergroep oliebollen voor het goede doel. Je kunt ze bestellen en laten bezorgen. Maar je kunt ze ook ophalen bij het Wielercafé. Dan is er ook tijd voor een een drankje en een praatje. Natuurlijk onder het genot van een spetterverse oliebol of appelflap.

Tussen 11  en 14 uur worden de laatste oliebollen en beignets vers afgebakken. De opbrengst gaat in zijn geheel naar Kanjers voor Kanjers.

Tristan Hoffman

Kanjers voor Kanjers zet zich in voor het welzijn van kinderen in de Achterhoek, in het bijzonder rond sport en spel. Kinderen die niet of nauwelijks in staat zijn om te sporten en spelen. Vier fietsers van de fietsgroep van Wielercafé Doetinchem gaan in 2018 voor dit goede doel de Passo Manghen in Italië beklimmen. Dat doen ze via de Tristan HoffmanChallenge. Tristan Hoffman uit Groenlo heeft tijdens zijn professionele loopbaan als wielrenner fraaie successen geboekt. Nu verbindt hij zijn naam en energie aan dit goede doel.

Uitdaging

De ‘challenge’ is niet zo maar een tochtje. Ieder jaar staat een forse uitdaging op de agenda. Komend maanden gaat een grote groep in training voor de Passo Manghen. Afgelopen jaar stond de beklimming van de Stelvio op het programma. Bekijk het filmpje hier. Deze kanjers doen het allemaal voor hun eigen plezier, maar ook voor de kanjers van kinderen.

Prijzen

Oliebollen met krenten: zak á 10 stuks € 8.00
Oliebollen zonder krenten: zak á 10 stuks € 8.00
Appelbeignets: zak á 5 stuks € 6.00« Terug naar nieuws