De Managerz zorgen voor een goed humeur

22 februari 2018

“We zijn mannetjes die druk zijn en druk doen. Die van alles moeten, van anderen en van onszelf. En ons daar soms wel en soms niet mee redden. In alle opzichten.”
Al pratende rolt het leven van de hedendaagse man uit de mond van Kees Hagens, zanger van de Managerz.

waarom de Managerz?

“We zijn managers in het leven, in ons werk, thuis, in onze vriendenkring, in onze families, bij de voetbalclub, op facebook, in de wachtkamer bij de tandarts, overal en in elk opzicht! Eigenlijk is iedereen een manager. Iedereen probeert wel iets te managen. Homo managiensis.”

moderne man

De Managerz spelen liedjes over alles wat de moderne man bezighoudt. En dat is heel wat! Gekonkel op het werk, irritante puberkinderen, het te druk hebben om naar de wc te gaan, of het bekijken van een oude schoolfoto, waarbij je verdomme niet op de naam van die ene klasgenoot kunt komen!

goed humeur

Ze zingen in het Nederlands en schrijven hun nummers zelf. De muziek zit in het gebied van de rock & roll, de soul en de funk. Het publiek ervaart de optredens van de Managerz als swingend, humoristisch en bevorderlijk voor een goed humeur. De Managerz zijn Kees Hagens (songschrijver, zang, gitaar), Luuk Lötters (bas, zang), Ruud Gerritsen (drums, zang) en Paul Hartman (songschrijver, zang, toetsen).

mid-life

Zondagmiddag 18 maart treden ze op in het Wielercafé om 15.00 uur. Een recent optreden was in een opticien in Terborg. Daarvan kun je hier een goede compilatie beluisteren. Gelukkig is de akoestiek in het Wielercafé vele malen beter. Want als mid-life-mens wil het het wel goed kunnen horen.« Terug naar nieuws