santander, peter, winnen

Laat jouw ‘van Santander naar Santander’ signeren

20 mei 2018

Tijdens het wielercafé 24 mei met Peter Winnen kun je een van zijn boeken laten signeren. ‘Van Santander naar Santander’ is nog steeds een best-seller en is deze avond te koop. Boekhandel Raadgeep & Berrevoets is aanwezig met een voorraadje. Ook de roman ‘Koersdagen’ is te koop en kun je meteen van een handtekening en opdracht laten voorzien.

bestseller

Peter Winnen is een begenadigd klimmer met aansprekende successen op z’n palmares, zoals twee etappes naar de Alpe d’Huez en eentje naar Morzine. Na zijn fietscarrière pakte hij de pen en wijdde zich aan het schrijven. Als schrijver boekte hij ook aansprekende successen. Momenteel schrijft hij columns voor het NRC en de Volkskrant, maar ‘Santander’, zijn eerste boek, was meteen al een bestseller.

overwinningen

Peter Winnen is onderwijzer die daarmee begin jaren ’80 niet aan de slag kon komen. Hij pakt zijn passie, wielrennen, weer op en kan zijn jongensdroom vormgeven. Het jongensboek van Peter Winnen leest als een snelle etappe in de Tour. Het verhaal loopt als een goede afdaling en het is vooral persoonlijk. De herinneringen van Winnen over zijn overwinningen gloeien nog steeds als je ze leest. En toch is het realistisch.

jongensdroom

Iedere jongen droomde als kind van een carrière als voetballer of wielrenner. Tien minuten voor tijd van de tribune gehaald te worden om vervolgens in de laatste minuut het winnende doelpunt te scoren. Of tijdens een familie-fietstochtje op ieder klein heuveltje als eerste boven te komen alsof je Tom Dumoulin bent.
‘Santander’ is eigenlijk zo’n jongensverhaal, met dat verschil dat het waar gebeurd is.

Wil jij ook jouw jongensdroom een versnelling geven? Voor 12,50 ligt ‘Santander’ te koop. Laat het signeren en voorzien van een opdracht van Peter Winnen.

 



« Terug naar nieuws