inspratiepodium, maria, mazarakis

Inspiratiepodium met onder andere Jelle Nijdam

22 maart 2019

Wat een mens doet kunnen we zien. Hoe hij of zij die mens geworden is horen we bijna nooit. Op het InspiratiePodium van Maria Mazarakis wel.
Op 10 april 2019 organiseert zij dit InspiratiePodium ook in Doetinchem, in samenwerking met het Kunst- en Filosofiecafé Doetinchem.

We zetten het InspiratiePodium in het Wielercafé in Doetinchem. Hoe leuk is het om op dát Podium het levensverhaal te horen van Jelle Nijdam (voormalig professionele Nederlandse wielrenner). Naast Jelle, vertellen ook Hans Idink (founder Filosofiecafé Doetinchem) en Wouter Blacquière (de 18- minuten-man) over de achterkant van hun CV. Ze vertellen over wat er vooraf ging in hun leven en aan het werk dat ze nu doen. Authentieke verhalen over hun innerlijk vuur en waar die vandaan komt, over hun verlangen, maar ook over de beren en veren op hun pad…

op een rijtje

Maria bereidt de verhalen zorgvuldig voor met de sprekers en leidt de avond. Acht jaar geleden startte zij met het InspiratiePodium en ontdekte dat wanneer je je leven achterwaarts begrijpt het zoveel makkelijker is om het voorwaarts te leven. Door sleutelmomenten in je leven op een rijtje te zetten ontdek je er lijnen in, kom je er achter wat je drijfveren zijn, krijg je zicht op waar jij altijd blij van wordt en wat jouw levenstaak is. Deze verhalen staan niet op je C.V., maar zijn eigenlijk allesbepalend voor de weg die je bewandeld. Dat maakt deze levensverhalen zo interessant. En maakt het zo inspirerend om te luisteren naar het levensverhaal van de ander. Want terwijl je luistert ontstaat er ook meer zicht op jouw eigen levensverhaal; op jouw innerlijk vuur, waar die vandaan komt, welke jouw eigen sleutelmomenten zijn.

wat wanneer en waar

Wees welkom en laat je verrassen en inspireren door deze drie sprekers. Bas van Beers (zang en gitaar) zet deze verhalen om in muziek.
Er is plaats voor 50 personen. Wacht niet te lang met het bestellen van je ticket(s), want vol is helaas vol.
Entree: € 18,50
Datum: 10 april 2019, inloop 19.30 uur, start 20.00, einde 22.30 uur
Locatie: Wielercafé Doetinchem, tevens Jelle Nijdammuseum Adres: Spinbaan 21c, 7005 AD Doetinchem« Terug naar nieuws