grenzen verleggen, podcast, slimmer presteren

Hoe kan ik slimmer presteren?

25 maart 2023

Jurgen van Teeffelen en Gerrit Heijkoop van de populaire ‘Slimmer Presteren Podcast’ komen op 11 mei naar het Wielercafé Parijs is nog Ver voor een vrolijke en interactieve bijeenkomst over wielrennen, hardlopen en triatlon. De aanvang is 20 uur. De entree is 10 euro, dat is inclusief je eerste drankje.

Wetenschapper en amateur

De Slimmer Presteren Podcast -over sport, onderzoek en innovatie- wordt sinds 2020 gemaakt en telt inmiddels ruim 130 afleveringen. In elke aflevering wordt met een kritische wetenschappelijke blik naar ontwikkelingen in de sport gekeken en op zoek gegaan naar het antwoord op de vraag “wat kan een amateursporter hiermee?” Van Teeffelen is wetenschapsjournalist en auteur van het wielerboek ‘Het Maakbare Uur’; ‘middle-aged-man-in-lycra’ Heijkoop wil weten wat de onderbouwing is achter de verschillende hypes en gadgets. Zijn ze zinvol om er tijd, geld en energie in te steken? 

Echt slimmer presteren

Tijdens de bijeenkomst op 11 mei stellen zij hun kennis en inzichten beschikbaar voor atleten die zich op een slimme manier willen verbeteren en meer willen weten over training, voeding, materiaal en mentale factoren in hun sport. Op basis van vragen van het publiek krijgt de inhoud op de 11e mei live vorm. Wat is de optimale trainingsvorm: gepolarizeerd of pyramidaal? Werkt een hoogtestage eigenlijk? Kunnen ketonen, bicarbonaat of magnesium mij beter maken? Hoe zinvol is het om nuchter te trainen? Helpen steunkousen het herstel? Of: Heb je minder koude vingers met een buff?

Stel je vraag

Welke vraag zou jij graag willen stellen? Mail deze dan alvast naar: post@slimmer-presteren-podcast.nl, dan weet je zeker dat je op 11 mei in het Wielercafé antwoord zult krijgen.

Reserveer je ticket

Om zeker te zijn van je ticket lees je hier binnenkort meer informatie. Check dit bericht of Facebook na de Paasdagen.« Terug naar nieuws