handsome molly

Handsome Molly in het wielercafé

10 juli 2024

Het is weer tijd voor live-muziek in het wielercafé. En dan valt de keus natuurlijk op rock ‘n’ roll. Handsome Molly heeft een fraaie reputatie van goede covers maar ook eigen werk. Vrijdagavond (12 juli, 20.00 uur) kunnen we paar uurtjes genieten en (als je wilt) swingen.

ZZ Top, Rolling stones en AC/DC

Handsome Molly speelt aanstekelijke rock, powerblues en rockballads. De band speelt eigen nummers in de stijl van bijvoorbeeld ZZ Top, Rolling Stones en AC-DC. Maar van deze bands spelen ze ook de lekkerste covers.

Handsome Molly, podium-ervaring

De viermansformatie speelt als sinds 2010 in de huidige formatie, te weten: 
Lody Willemsen (drums-zang), Hans Bulten (bas-zang), Jacco Verhaaf (sologitaar-zang), Ton Terink (lead-zang en gitaar).

De band komt uit diverse plekken uit Gelderland. Ze treden in onze regio ook geregeld op, dus misschien ken je ze. In Apeldoorn hebben ze zelfs staan spelen op dak. Beatles en U2, eat your heart out. Maar vrijdag dus met de benen op het podiumpje van het wielercafé

… maar ook lekkere eigen nummers

De muziek van Handsome Molly gaat lekker met eigen nummers. Vernieuwend en toch herkenbaar. Je kunt er van alles in herkennen maar door de veelkleurige rifjes produceert de band toch een eigen geluid. Ik hoor zelfs blazers, maar die komen uit een doosje.
Kom het ervaren tijdens hun (gratis toegankelijke) optreden op vrijdag 12 juli.« Terug naar nieuws