Explicit Content, muziek voor volwassenen

17 juni 2018

Een viertal goede muzikanten uit onze regio heeft elkaar gevonden in het spelen van covers uit de jaren ’70, ’80 en ’90. Het swingt als een trein en meezingen is niet verboden. En slechts voor de oren van volwassenen.

jonge honden

Anneliese Brussaard (zang), Bas Schipper (drums), Hans van der Weegen (bas) en Dave Gabeler (gitaar) komen uit Doetinchem en omgeving. Ze zijn pas in 2016 samen gaan spelen maar hebben al heel wat vlieguren. In Explicit Content gaan ze tekeer als jonge honden. Terug naar de jeugd met covers als het heerlijke rollende bad case of loving you en het bombastische we built this city.

rooie oortjes

Het gehele repertoire kun je zien op hun tijdelijke website. Ik heb bij bijna elk nummer wel een bijzondere herinnering. Zoals mijn eerste baan of een onbeantwoorde verliefdheid. En voor mij en veel anderen is Iedereen is van de wereld de ultieme meezinger.

Andere herinneringen zijn er ook maar dat zit in het potje met ‘explicit content’. Het wordt dus een optreden voor rooie oortjes. Dus laten we afspreken: het is op 24 juni alleen voor volwassenen. Het begint om 14.30 uur.

Luister naar hun cover van bad case of loving you in onze eigen Wims Muziekkelder.« Terug naar nieuws