sean ryan,

de zwoele stem van Sean Ryan

7 september 2018

Op 15 september treedt de Amerikaanse singer songwriter Sean Ryan op in het Wielercafé.

zwoel

Met zijn zwoele stem die intensiteit en passie uitstraalt, neemt deze onconventionele kunstenaar zijn alledaagse worstelingen en triomfen in zijn leven op in zijn muziek. Zoals hij het zelf zegt:

“Ik heb het afgelopen jaar zoveel nieuwe inzicht in deze wereld gekregen en heb veel geweldige mensen ontmoet. Tussen de ups en downs, tussen alle belangrijke dingen die er in mijn leven zijn gebeurd, zoals het verlies van dierbaren, was ik aan het schrijven. Genade is daarvan de afspiegeling van. Liefde, liefdesverdriet, verlichting en begrip.

Dat is de inspiratie voor mijn laatste nummers, maar ik hoop dat jullie daarin een speciale betekenis voor jezelf vinden en wat genade vinden in deze steeds maar groter wordende wereld die we delen.”

muzikale familie

Sean Ryan stamt uit een rijke muzikale familie. Zijn opa speelde in een band in Las Vegas. Van zijn vader kreeg hij drumles en op zijn elfde en begon professioneel te spelen. Na zeven jaar optredens met zijn vader en broer koos Sean Ryan zijn eigen muzikale pad.« Terug naar nieuws