achterhoek, shirt, wielrennen, doetinchem, wielercafé

De wielerkleding van het wielercafé Doetinchem

27 januari 2019

Sinds 2019 beschikt het wielercafé ‘Parijs is nog Ver’ over een kledinglijn. Klinkt stoer, maar zo mag je het toch wel noemen, de wielerkleding, vormgegeven door Jeannette Hekman en geproduceerd door Duell Sports.

Achterhoekse vlag

Parijs is nog ver, dus we zijn begonnen met de Achterhoek en het wielercafé zelf. De eerste collectie shirts en broeken bestaat uit de kleuren van de Achterhoekse vlag en natuurlijk het overwegende geel van het wielercafé zelf. Het ontwerp is van de Doetinchemse vormgeefster Jeannette Hekman. Ze heeft gebruik gemaakt van het ontwerp van de Achterhoekse vlag door Paul Heutinck.

Op 7 februari kun je je maat bepalen op de pasavond (van 17 tot 20 uur). Onderaan dit bericht kun je de wielerkleding  bekijken.

We hebben voor de kwaliteit van Duell Sports gekozen, een bekende van het wielercafé. Directeur en fanatiek fietser Hans Wijgerse: “Wij doen geen concessies aan de kwaliteit van de zeem. Ook na een urenlange tocht zit je nog net zo comfortabel op je fiets als in het begin. Alleen een stuk vermoeider hoop ik.”

Fanatiek fietser

Hans houdt van fietsen door de Achterhoek. Het wielercafé is favoriet als start- en finish voor zijn fietstochten. “Na een tocht van bijvoorbeeld 200 kilometer is het fijn om te weten dat er goed voor je wordt gezorgd.” Die zekerheid wil hij met zijn sportkleding ook bieden: groot draagcomfort en duurzaam.

Duell Sports maakt sportkleding voor wielrennen en hardlopen. Wijgerse werkt al tientallen jaren in de sportkleding. “Ik weet wat de wensen van de sporters zijn en welke materialen beschikbaar zijn en waar ik de productie op kan aansturen. Daarmee kunnen we de kwaliteit leveren die een wielrenner nodig heeft.

Kleding voor bedrijf of evenement

De shirts en broeken blinken uit door weinig reclame. Dat vinden we mooi. Maar we bieden wel de mogelijkheid aan bedrijven,  organisaties van evenementen of anderen om zichtbaar te zijn op shirt of broek.
Ook kunnen we voor uw bedrijf of evenement de kledinglijn verzorgen.

bestel hier

achterhoek, vlag, wielershirt, wielercafe, doetinchem

achterhoek, vlag, wielerbroek, wielercafe, doetinchem

 

 

 

wielercafe, wielershirt, doetinchem. parijs is nog ver

wielerbroek, wielercafe, doetinchem, parijs is nog ver

 « Terug naar nieuws