De Achterhoek gaat naar de Tour de France in Düsseldorf

12 juni 2017

Op 1 juli start de Tour de France 2017 in Düsseldorf. Je kunt vanuit Doetinchem gezamenlijk vertrekken om de spectaculaire tijdrit van 13 kilometer te bekijken. Mogelijk pakt onze grootste troef Jos van Emden daar de gele trui: “misschien is dit wel mijn grootste kans ooit op een ritzege in de Tour, op het geel.”

Bij start en finish of op de

Je kunt naar de Messe waar je bij start en finish de renners kunt zien of langs het hek aan de Rotterdamer Strasse waar ze twee keer in volle galop voorbij razen. Maar een plekje op een terras langs het parcours in de Stadtmitte (of flanerend over de Königsallee, die daar de heet) kan natuurlijk ook. Meer informatie op de website van deze mooie stad

Vertrektijd en tussentijden

Het vertrek is om 9.30 uur vanaf het Wielercafé Parijs is nog ver, aan de Spinbaan 21c in Doetinchem. De bus gaat in een directe lijn naar Düsseldorf waar je om 11 uur arriveert bij de Messe. Een kwartier later kunnen de supporters uitstappen die in de Stadtmitte hun kelen schor gaan schreeuwen.

Om 13.45 begint de reclamekaravaan te rijden en om 15.15 vertrekt de Tour de France met de eerste coureur. De laatste renner (Chris Froome) zal finishen om 18.45 uur.

Het concert van Kraftwerk en AIR is uitverkocht, dus we kunnen snel weer terug.

 

Rond 19.15 uur vertrekt de bus vanuit de centrumlocatie van Düsseldorf en rond 19.30 uur vanaf de Messe terug naar Doetinchem waar we om 21.00 uur weer afmeren bij het Wielercafé Parijs is nog ver.

Datum

1 juli, 9.00 uur: koffie en vertrek, 21.30 uur terugkeer, beide bij het wielercafé Doetinchem

Prijs

Voor 32,– euro krijg je:

  • koffie met appelgebak bij vertrek,
  • directe reis,
  • plattegrond,
  • deskundige begeleiding,
  • voldoende tijd om rond te snuffelen.

Betaling

Na jouw aanmelding ontvang je via e-mail een factuur. Als je die snel betaal kan worden beoordeeld of voldoende deelname is.

Overige informatie

Bij onvoldoende deelname kan de reis worden geannuleerd (betaalde bedrag wordt dan gerestitueerd).

Aanmelden

Aanmelden voor de busreis naar Dusseldorf kan door een mail met je naam te sturen naar info@bizzstory.nl.

 « Terug naar nieuws