Wintereditie Van Parijs-is-nog-ver naar de Meet

9 december 2023

Op zaterdag 9 december fietsen we weer van wielercafé Parijs is nog Ver naar Fietslokaal De Meet in Deventer. Vertrek van de wintereditie is tussen 8.30 en 11.00 uur. Gravel of racefiets, voor beide is een route heen-en-terug. Gravel gaat over 125 kilometer, de wegroute is ongeveer 100 kilometer. Halverwege staat een smakelijke lunch klaar in gezellige sfeer.
Kosten bedragen 12,50. De route ontvang je een week vooraf.
Aanmelden via info@demeet.cc

mooie routes deze wintereditie

De wintereditie van een van de mooiste fietstochten van ons land: dwars door de Achterhoek van Doetinchem naar Deventer en vice versa. Er is een route over de weg en een gravelroute. Je kunt starten in Deventer of in Doetinchem en krijgt een heerlijke lunch in Doetinchem of Deventer.

De gravelroute is ongeveer 125 kilometer, de wegroute ongeveer 100 kilometer. De definitieve route wordt nog gemaakt. Je ontvangt de route een week van tevoren.

vertrektijden

Zowel in Deventer als in Doetinchem vertrek je tussen 8.30 en 11.00 uur. Je kunt ook met een groep rijden en samen vertrekken, dat kan vanaf 9.30 uur.

aanmelden en kosten

Je kunt je aanmelden voor de wintereditie via info@demeet.cc. Je betaalt 12,50 euro voor de gpx-route en de lunch. Als je definitief bent aangemeld ontvang je een week van te voren de route via e-mail.« Terug naar evenementen