peter, winnen, boekenweek, familie

Peter Winnen en zonen: bij ons in de familie

16 maart 2024

Op 16 maart 20.00 uur is Peter Winnen te gast aan de voet van de wielerbibliotheek. Maar dit keer neemt-ie zijn zonen mee. En niet alleen zijn zonen: ook de talentvolle en ambitieuze broers Joris en Pepijn Reinderink uit Ruurlo.
De aanleiding is de boekenweek dat als thema heeft ‘Bij ons in de familie’.

Winnen op Alpe d’Huez en in literatuur

Peter Winnen is natuurlijk de schrijvende fietser die we wel ieder jaar zouden willen ontvangen. Hij vertelt over familie, maar zeker ook over zijn boeken, zijn columns en de verhalen uit de koers-van-toen.
Zijn zoon David is ontwerper van Peter Winnen Cycles en zijn andere zoon sinds kort een enthousiast tourfietser. Of ze talent hebben doorgekregen van hun vader en wat ze er mee hebben gedaan …?

Ambitie in the wolfpack

Pepijn Reinderink (21) is een talentvolle wielrenner uit Ruurlo die in januari 2024 vervroegd naar de hoofdmacht van Soudal Quickstep is doorgestroomd. Zijn jongere broer Joris koerst bij Metec Solarwatt, onder de vleugels van Arjan Ribbers.
De stap van Pepijn naar the wolfpack is niet verwonderlijk. Hij haalde mooie uitslagen waaronder Nationaal Kampioen op de weg bij de beloften.

Aanmelden

Aanmelden kan via het formulier hieronder:

Naam(Vereist)
Prijs: 15,00 €
Betaalmethode*
Discover
Ondersteunde creditcards: Discover
 
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.


« Terug naar evenementen