José de Cauwer, wielercafé, Doetinchem

UITVERKOCHT: José de Cauwer neemt geen blad voor de mond

25 april 2019

Donderdag 25 april om 20 uur is José de Cauwer de hoofdgast in het Wielercafé. Door zijn ervaringen heeft De Cauwer nooit gebrek aan gesprekstof. Sterker: het is bijzonder amusant om de Vlaming aan het woord te horen. Bekijk deze video gemaakt tijdens wielercafé in Oss vorig jaar. Naast De Cauwer zal ook olympisch sprintkampioen Stefan Groothuis aanschuiven aan de tafel van gespreksleider Frans Miggelbrink. Zutphens gitaartalent Olaf Putker zorgt voor de muzikale omlijsting.

12 april: dit evenement is uitverkocht.
Er komen deze zomer nog meer wielercafés in ‘Parijs is nog ver’. Via de nieuwsbrief bent u op tijd op de hoogte. Aanmelden voor nieuwsbrief kunt u hier.

José de Cauwer

José de Cauwer kennen we nu als verslaggever bij Sporza, maar hij heeft een grote geschiedenis in het wielrennen. Bij ons is hij ook bekend als de trouwe ploeggenoot van Hennie Kuiper en als aimabel en succesvol ploegleider. Frans Miggelbrink zal ervoor zorgen dat u tussen alle anekdotes ook vragen kunt stellen over zijn visie op de komende koers (“Maakt Dumoulin een kans?” of de gouden tip voor Luik Bastenaken Luik).

Stefan Groothuis

Naast de Vlaamse verhaalverteller Stefan Groothuis aantreden. Hij is ambassadeur van de Achterhoek-vlag. Hij vertelt daarover en zal vast ook nog wat vertellen over zijn sportcarrière, waarin wereldkampioen sprint en olympisch kampioen op de 1000 meter prijken.

Entree

De avond aan de Spinbaan 21c in Doetinchem begint om 20.00 uur. De entree bedraagt 10 euro. Het evenement is (helaas) uitverkocht, dus u kunt geen kaarten meer verkrijgen. Deze zomer volgen er vast nog meer interessante wielercafés in ons café. Via de nieuwsbrief bent u op tijd op de hoogte.

abonneren op de nieuwsbrief

 « Terug naar evenementen