sander visschers, fit your bike, houding, plezier, fiets

Geniet op de fiets: verbeter je houding

22 november 2018

Pijntjes op je mountainbike, is het een kwestie van even wennen en doorbijten? Of zit je structureel niet goed op de fiets?

Op donderdag 22 november (om 19 uur) kun je in het Wielercafé Doetinchem (Spinbaan 21c Doetinchem) leren wat van belang is voor de houding op je fiets. Je krijgt tips om te verbeteren. Het duurt van 19 tot 21 uur. Entree bedraagt 10 euro (de eerste koffie of thee is gratis).

prestatie en plezier

Die pijntjes kun je ook op de racefiets ervaren. Dat gaat ten koste van de prestatie, om het maar niet te hebben over het plezier in fietsen.

Fietsen hoort pijnloos te zijn, dat vindt Sander Visschers van Fit your bike.
Op donderdag 22 november geeft hij in het wielercafé een clinic over jouw houding op de fiets.

schoenen

Ook zal Christian van Asten van Lake fietsschoenen vertellen over de rol van schoenen bij het overbrengen van kracht op de pedalen. Het Amerikaanse merk schoenen verovert de fietswereld met zijn pasvorm te maken carbon-schoenen.

houding

Sander zal aan de hand van voorbeelden uit zijn praktijk laten zien waartoe kleine veranderingen een groot effect hebben op het plezier in fietsen. Hij heeft die avond zijn meetapparatuur uitgestald en zal via een casus de houding op de fiets laten zien, hoe hij te werk gaat en hoe jij daardoor beter fietst.« Terug naar evenementen